Odafigyelés, szakértelem
és biztonság

Rólunk

TISZTELT LÁTOGATÓNK!

Köszöntöm társaságunk megújult weboldalán, ahol megismerkedhet a Pénzjegynyomda Zrt. közel százéves történetével és széles körű tevékenységi körével. 1925-ben alapított Társaságunk egyike a legrégebben alapított ikonikus magyarországi vállalatoknak.

Büszkék vagyunk alaptevékenységünkre, hogy a hatályos magyar fizetőeszközt gyárthatjuk tulajdonosunk, a Magyar Nemzeti Bank részére, melyek gyártása során hazánkban egyedi metszet-mélynyomtatási technológiát is alkalmazzuk.

A bankjegyek gyártásán túl a legfejlettebb biztonsági (okmány- és termékvédelmi) szolgáltatásokat kínáljuk a meglévő és leendő megrendelőinknek komplex rendszermegoldásokat is nyújtva az azonosítás és biztonsági piaci szegmensekben.

Leányvállalatunkkal – a különleges biztonsági papírokat készítő DIPA Diósgyőri Papírgyár Zrt.-vel – való együttműködésünk lehetővé teszi, hogy a biztonsági termék készítés teljes értékláncát kínáljuk a papírtól a termékig, illetve papírtól a rendszermegoldásokig.

Célunk, hogy ügyfeleink világszerte megismerhessék és használhassák az általunk magas esztétikai minőségben kínált termékeket, szolgáltatásokat.

Keressen bennünket bizalommal elérhetőségeinken, kérdés esetén állunk rendelkezésére.

Kellemes böngészést kívánok!

Majláth Zsolt

vezérigazgató

A Pénzjegynyomda Zrt. minden tevékenységében vevőinek és üzleti partnereinek, a tulajdonosának és a munkavállalóinak, illetve a közvélemény teljes megelégedésére törekszik. Munkánkat három alapvető értékre alapozzuk, amelyek meghatározzák tetteinket: elhivatottság, szakértelem és biztonság.

ELHIVATOTTSÁG

Számunkra fontosak ügyfeleink és partnereink, továbbá hiszünk abban, hogy a közös munka során együtt gondolkodva mindig fejlődhetünk. Társaságunk a környezetorientált működését a felső vezetésének és a szervezet minden munkatársának elkötelezett magatartásával valósítja meg magas minőségi színvonalon.

SZAKÉRTELEM

Kollégáink magas szintű szakértelmének valamint a folyamatos szakmai továbbképzéseknek köszönhetően nyújtunk ügyfeleinknek innovatív és komplex rendszermegoldásokat.

BIZTONSÁG

Nyomdánk biztonsága európai szinten is egyedülálló, bankbiztonsági elvek szerint működő értéktári, valamint többszintű vagyon- és objektumvédelmi rendszerrel rendelkezik.

Gyetván Csaba végigjárja a forint bankjegy születésének az útját, a tervezéstől kezdve a bankjegypapír gyártáson át egészen a nyomtatási fázisokig.

Indexkép Videó: Így készül a tízezres

Archív – 1946. JÚLIUS

MAFIRT KRÓNIKA31.

Filmarchívum részletéből kiderül, hogyan került forgalomba az új értékálló forint.

Filmhíradók Online / Forgalomba kerül az új értékálló a forint (filmhiradokonline.hu)

Kapcsolat

KAPCSOLAT:
1055 Budapest, Markó u. 13-17.
Tel: (36-1) 332-6900
Fax: (36-1) 332-0593

KÖZPONTI EMAIL:
mails@pjrt.hu

ELEKTRONIKUS SZÁMLÁZÁS:
eszamla@pjrt.hu

 

ÜGYFÉLSZOLGÁLAT:
ugyfelszolgalat@pjrt.hu

 

KERESKEDELEM ÉS MARKETING:
sales@pjrt.hu