Odafigyelés, szakértelem
és biztonság

Jogi nyilatkozat

A PÉNZJEGYNYOMDA ZRT. HONLAPJA (www.penzjegynyomda.hu) weboldal használatának ténye azt jelenti, hogy Ön tudomásul vette feltételrendszerünket. Oldalaink teljes tartalma (az adatbázisok tartalma, cikkek, fotók és a képi megjelenítés teljes eszköztára, a design) az 1999. évi LXXVI., a szerzői jogról szóló törvényben foglaltak szerint védelem alatt áll. Folyamatos fejlesztéssel arra törekszünk, hogy oldalainkat a mindenkori legmagasabb színvonalon tartsuk. Az esetleges technikai fennakadásokból eredő károkért felelősséget nem vállalunk. Mint az oldalak üzemeltetői, mindennemű változás – ideértve az esetleges szünetelést és megszüntetést is – jogát fenntartjuk.

Honlapunkon a látogatók, és a partnereink által megadott személyes adatokat bizalmasan kezeljük, harmadik félnek azokat, a jogszabályokban előírt esetektől eltekintve, hozzájárulásuk nélkül nem adjuk át. A rögzített személyes adatokból statisztikai jellegű összegzéseket készítünk, saját használatra.
A PÉNZJEGYNYOMDA ZRT. HONLAPJA számos linket (kapcsolódási pontot) tartalmaz, amelyek az internet más pontjaira juttathatják Önt. Ezen weboldalak tartalmáért és szolgáltatóik adat-, valamint információvédelmi gyakorlatáért a Pj. Zrt. felelősséget nem vállal.  Lehetőségeink szerint mindent elkövetünk azért, hogy a honlapunkon lévő adatok pontosak legyenek, de az esetleges pontatlan adatközlésekből eredő kárért való felelősséget kifejezetten kizárjuk.

A PÉNZJEGYNYOMDA ZRT. HONLAPJÁT más honlapokhoz csatolni csak formai és tartalmi változtatás nélkül lehet, csak és abban az esetben, ha az nem szolgál hirdetési célokat. Amennyiben felmerül oldalunk más oldalhoz való kapcsolása, igényüket és kapcsolattartójuk nevét, elérhetőségét kérjük a következő címre küldjék:  sales@pjrt.hu.

A Pénzjegynyomda Zrt. Adatvédelmi és Adatkezelési tájékoztatója
Letölthető Adatvédelmi és Adatkezelési tájékoztatónkat itt érheti el: PDF