Odafigyelés, szakértelem
és biztonság

ÉRTÉKPAPÍR TERMÉKEK

ÉRTÉKPAPÍR TERMÉKEK

(RÉSZVÉNYEK, KÖTVÉNYEK)

A Pénzjegynyomda Zrt. rendelkezik értékpapír-előállítási tevékenységhez szükséges engedéllyel, amelyet a Pénzügyi Szervezetek Állami Felügyelete (PSZÁF) adott ki. Társaságunk több évtizede gyártja az értékpapírok széles választékát, sőt – Magyarországon egyedül – metszetmélynyomtatással is képesek vagyunk azokat előállítani. Társaságunk vállalja a grafikai tervezést is, beleértve a hamisítás elleni biztonsági rendszer kialakítását.

RÉSZVÉNYEK, KÖTVÉNYEK

Minden ügyfelünk számára személyre szólóan tervezzük meg a kért értékpapírt, részvényt. Számos védelmi elemet tudunk beépíteni a termékbe: a metszetnyomtatás mellett világszínvonalú, nagy teljesítményű hologramprégelő berendezésünkön igen nagy pontossággal tudunk – egyszerre több fóliapályán is – pozicionált, illetve folyamatos hologramot prégelni, azaz eltávolíthatatlanul a papírra rásütni. Ezek a ma legkorszerűbb védelmi megoldások.

 

Az értékpapírokat és kötvényeket speciális guilloche elemekből felépített keret-alnyomat rendszerre nyomtatjuk.

 

A megrendelő igénye szerint UV-aktív festéket és írisznyomtatást alkalmazunk. A védelmet fokozza a többfokozatú árnyalatos vízjeles, valamint a többféle UV-pelyhezőt tartalmazó, speciális biztonsági papír is.

 

Társaságunk vállalkozik arra, hogy eljár az illetékes felügyeleti szerveknél az értékpapírok, részvények kormányrendelet szerinti engedélyeztetése ügyében, minden szükséges okmányt beszerez – ezzel az ügyintézés összes terhét leveszi a megrendelő válláról.

Galéria