Odafigyelés, szakértelem
és biztonság

Díjaink

VILÁGSZÉPE SEUSO

A 2019-ben a Pénzjegynyomdában készített Seuso-kincs II. alkalmi bélyegblokkja két külön kategóriában első, illetve harmadik helyezést ért el a spanyolországi Nexofil bélyegszépségversenyen.

CSALÁDBARÁT MUNKAHELY

A 2019-es év sikerének könyvelhető el , hogy a Pénzjegynyomda megkapta a CSALÁDBARÁT MUNKAHELY tanúsító védjegyet.

 

AZ ÉV ZÖLD NYOMDÁJA DÍJ – 2012; 2013; 2014; 2015; 2018; 2019

A Pénzjegynyomda Zrt. a 2019-es évben ***** minősítést ért el a GPwA pályázaton és ezzel elnyerte a legmagasabb minősítésű, „Az Év Zöld Nyomdája” címet immár a hatodik alkalommal.

BEST PRINT HUNGARY 2019

A nyomtatott termékek rangos versenyén, a “Best Print Hungary 2019” versenyen a Pénzjegynyomda több kategóriában is elismerést szerzett és a Print & Publishing Harmónia különdíját is megkapta a marketingkártya kivitelezésért.

BEST PRINT HUNGARY 2018

A “150 éves a magyar bélyegkibocsátás” c. bélyegünkkel a Biztonsági kiadvány kategóriában ezüst minősítést szereztünk.

HESS ANDRÁS DÍJ 2017

A Nyomda- és Papíripari Szövetség elnöksége által adományozott Hess András díjat idén a Pénzjegynyomdából két munkatársunk vehette át. Huszár Péter, termékfejlesztési vezető és Markó Béla, nyomdabiztonsági vezető kiemelkedő szakmai munkájuk elismeréseként részesült a díjazásban.

BEST PRINT HUNGARY 2017

A nyomtatott termékek rangos versenyén, a “Best Print Hungary 2017” versenyen nyert két különleges bélyegével díjat a Pénzjegynyomda Az év fája alkalmi bélyeg arany, a Földtani kincsek alkalmi blokk ezüst minősítésben részesült.

WIPA GRAND PRIX 2015

A Pénzjegynyomda által készített Seuso-kincsek hazahozatala bélyegblokk a WIPA GRAND PRIX nemzetközi bélyegkiállításon és versenyen II. helyezést ért el.

“2014 LEGSZEBB BÉLYEGE” KIVITELEZŐI VÁNDORDÍJ

A Magyar Posta Zrt. és a Magyar Bélyeggyűjtők Országos Szövetsége a 88. Bélyegnapon a Pénzjegynyomda Zrt. részére a “Seuzo-kincsek hazahozatala” blokk elkészítéséért “2014 legszebb bélyege” kivitelezői vándordíjat adományozta.

HESS ANDRÁS DÍJ 2015

A Nyomda- és Papíripari Szövetség elnöksége által adományozott Hess András díjat idén a Pénzjegynyomdából két munkatársunk vehette át. Halabrin Zsuzsanna fejlesztési igazgató, és Iván Csaba biztonsági termékgyártó üzemvezető, kiemelkedő szakmai munkájuk elismeréseként részesült a díjazásban.

BEST PRINT HUNGARY 2015

A nyomtatott termékek rangos versenyén, a “Best Print Hungary 2015” versenyen nyert két különleges bélyegével díjat a Pénzjegynyomda (A bélyegek grafikáját a Magyar Posta adja) A Magyarország állatvilága sorozat Aranyfutrinka alkalmi bélyege arany, a Seuso kincsek hazahozatala blokk ezüst minősítésben részesült.

SCODIX DESIGN AWARD 2014

A Scodix Design Award 2014 első díját Technológia kategóriában a magyar veterán motorokat ábrázoló bélyegsorozat nyerte idén. A 12 képes, 4 szín nyomással készült kisívet Elekes Attila tervezte. A bélyegblokk nyomtatása és perforálása a Pénzjegynyomda Zrt.-ben készült, míg a 3D UV-lakk Sodix géppel történő felvitelét a Prime Rate Kft. végezte.

PRO TYPOGRAPHIA 2014

A Pro Typographia termékversenyen a “Biztonsági nyomtatványok, értékpapírok” kategóriában ezüst minősítést szereztünk “Magyar szentek és boldogok” alkalmi bélyegünkkel. “Születési anyakönyv” termékünk elnyerte a Printinfo különdíját “Tradíció” kategóriában, valamint több termékünk kiváló minősítést szerzett.