Ügyfeleink

Rólunk mondták

„A Budapesten megrendezett eID konferencia szervezésében a Pénzjegynyomda Zrt., mint hivatalos képviselőnk volt segítségünkre. Professzionális, megbízható munkájuk nagyban hozzájárult a konferencia sikeréhez. A magam részéről bátran ajánlom a velük való együttműködést mások számára is.”

Jorge Alcobia CEO, Multicert

“Együttműködésünk a Pénzjegynyomdával a kezdetek óta töretlenül jó, vezetői szinten és a közvetlen felhasználókkal egyaránt. A cégünkbe vetett bizalom elősegítette azt is, hogy rövid idő alatt vezető helyet vívjunk ki a nemzetközi bankjegy- és értékpapír-tervező piacon. A Pénzjegynyomda rendszeres, magas szintű szakmai visszajelzései nagyon értékesek a számunkra és hozzájárulnak a termékeink és szolgáltatásaink színvonalának emeléséhez.”

Barna Barnabás Vezérigazgató helyettes, JURA

„A Magyar Posta és a Pénzjegynyomda több mint fél évszázada együttműködő partnerek a bélyeggyártás területén.  A nyomdai dolgozók hozzáállása, szaktudása és a fejlesztésekre való nyitottság a garancia a termékek magas színvonalon történő előállítására. Mindezt számos szakmai- és közönségdíj illetve elismerés is igazolja. Több alkalommal  szerepeltünk sikeresen közös nevezéssel például a Magyar Termék Nagydíj pályázaton, ahol 2014-ben a Seuso kincsek hazahozatala bélyegkülönlegességek nyerték el a megtisztelő címet.”

Sárközy Ágnes Filatéliai igazgató, Magyar Posta Zrt.

„A Pénzjegynyomda Zrt. minden esetben készségesen és rugalmasan állt a rendelkezésünkre. Az árajánlatkéréstől a késztermék leszállításáig a folyamat gyors és precíz volt. A plasztikok minősége, nyomdai kivitelezése profikhoz méltó. A kapcsolattartás mindig udvarias, szakszerű és maximálisan megfelelő volt. Összességében a Pénzjegynyomda megbízható beszállító.”

Hárosi Csilla Nagykereskedelmi marketing szakértő, MOL