Rólunk

Tisztelt Látogatónk!

Szeretettel köszöntöm a Pénzjegynyomda Zrt. weboldalán, ahol megismerkedhet cégünk történetével és széles körű tevékenységével.

Társaságunk egyike a legrégebben alapított magyarországi vállalatoknak. 1926-ban elsősorban a hazai bankjegyek, valamint biztonsági nyomdai termékek előállítása céljából alapították.

Büszkék vagyunk alaptevékenységünkre, büszkék vagyunk arra, hogy a hatályos magyar fizetőeszközt gyárthatjuk tulajdonosunk, a Magyar Nemzeti Bank részére.

A bankjegyeken – a legfejlettebb biztonsági elemek mellett – művészi elemek is megtalálhatóak, melyek gyártása során az egyedi metszet-mélynyomtatási technológiát alkalmazzuk.

Termékeinket fennállásunk óta technológiai újítások alkalmazásával folyamatosan fejlesztjük, ezzel a legfejlettebb biztonsági (okmány- és termékvédelmi) megoldásokat kínálva a meglévő és potenciális megrendelőinknek. Törekszünk arra, hogy innovatív, komplex rendszermegoldásokat is adhassunk az azonosítás és biztonsági piaci szegmensekben.

Fontosnak tartjuk, hogy termékeink a funkcionális megfelelésen túl magas esztétikai minőségűek is legyenek.

Leányvállalatunkkal – a különleges biztonsági papírokat készítő Diósgyőri Papírgyárral – való folyamatos együttműködésünk lehetővé teszi, hogy a biztonságiokmány-készítés teljes értékláncát fejlesszük a papírtól a termékig, illetve papírtól a rendszermegoldásokig.

Magas szaktudással rendelkező munkatársainkkal elkötelezettek vagyunk termékeink és szolgáltatásaink, a bankjegyek és a biztonsági termékek legmagasabb minőségi, technológiai és vevői elvárásoknak megfelelő fejlesztése és gyártása mellett.

Törekszünk arra, hogy az ügyfeleink világszerte megismerhessék és használhassák az általunk gyártott bankjegyeket és okmányokat.

Remélem, rövid bevezetőm felkeltette érdeklődését, és minden kérdésére megtalálja a választ oldalainkon!

Jó böngészést kívánok!

Majláth Zsolt
vezérigazgató