Rendszerintegráció

Rendszerintegráció

Társaságunk vállalja különböző alkalmazási területek részére rendszerek adaptálását és ezekhez speciális, az alkalmazási területhez leginkább megfelelő magas szintű gyártási rendszerek, technológiák kifejlesztését, valamint ezek egységes alkalmazásba integrálását.
Ennek során egyik elsődleges szempont a rendszer megbízható, biztonságos és magas rendelkezésre állású használhatósága. Pl. az útlevélfüzet gyártása mellett komplett útlevél-megszemélyesítő rendszer szállítására is vállalkozik  társaságunk.

A Pénzjegynyomda Zrt. elszámoló központja révén teljes körű megoldást kínál különféle tranzakciók elszámolására. A rendszer nemcsak fizetéssel és pontgyűjtéssel kapcsolatos elszámolásokat végez, hanem értékhordozók (jegy, bérlet, utalvány stb.) értékesítésére, illetve érték nélküli jogosultságot hordozó utalványok kibocsátására és felhasználásának szabályozására is képes. A rendszer révén fizetési, beléptetési és utalványozási rendszereket lehet korszerű és biztonságos formában üzemeltetni. A rendszer kártyával, illetve mobil eszközökkel is egyformán jól működik, hála a háttérben üzemelő piacvezető szerver- és adatbázis-megoldásoknak.

Okmánygyártói tapasztalatok birtokában széles körű ismeretekkel rendelkezünk személyazonosítási rendszerek megvalósításában és üzemeltetésében, kezdve az adatrögzítéstől a gyártási folyamaton át, az ellenőrzésig. A hitelesítés általában PKI alapokon, a chippel történő kommunikáció egyedi (session) kulcsokkal történik.
Egyszerűbb kártyák használata esetén lehetőség van kulcsdiverzifikálásra, illetve az olvasóeszközben történő ellenőrzésre az általunk szállított biztonsági modul (SAM kártya) segítségével.
Számos szabványos megoldásunk közül külön kiemelnénk az ICAO DOC 9303-at és a Tachográf-szabványt. Korábbi MasterCard chipes és PayPass bankkártya-megszemélyesítés révén PKI tanúsítványok kibocsátása terén is értékes tapasztalatokat szereztünk.

  • Kafetéria
  • Fizetési rendszerek
  • Személyazonosítási rendszerek
  • Szolgáltatásra jogosító azonosító rendszerek