Komplett rendszerintegrálás

Komplett rendszerintegrálás

Társaságunk vállalja különböző alkalmazási területek részére rendszerek adaptálását és ezekhez speciális, az alkalmazási területhez leginkább megfelelő magas szintű gyártási rendszerek, technológiák kifejlesztését, valamint ezek egységes alkalmazásba integrálását.

Pénzjegynyomda Zrt. elszámoló központja révén széleskörű megoldást kínál különféle tranzakciók elszámolására. A rendszer nemcsak fizetéssel és pontgyűjtéssel kapcsolatos elszámolásokat végez, hanem értékhordozók (jegy, bérlet, utalvány stb.) értékesítésére illetve érték nélküli jogosultságot hordozó utalványok kibocsátására, és felhasználásának szabályozására is képes. A rendszer révén fizetési-, beléptetési-, és utalványozási rendszereket lehet korszerű és biztonságos formában üzemeltetni. A rendszer kártyával, illetve mobil eszközökkel is egyformán jól működik, hála a háttérben üzemelő, piacvezető szerver és adatbázis megoldásoknak.

Okmánygyártói tapasztalatok birtokában, széleskörű ismeretekkel rendelkezünk személyazonosítási rendszerek megvalósításában, és üzemeltetésében, kezdve az adatrögzítéstől a gyártási folyamaton át, az ellenőrzésig. A hitelesítés általában PKI alapokon történik, a chippel történő kommunikáció egyedi (session) kulcsokkal történik.
Egyszerűbb kártyák használata esetén lehetőség van kulcs diverzifikálásra illetve az olvasó eszközben történő ellenőrzésre az általunk szállított biztonsági modul (SAM kártya) segítségével.
Számos szabványos megoldásunk közül külön kiemelnénk az ICAO DOC 9303-at és a Tachográf szabványt. Korábbi MasterCard chipes és PayPass bankkártya megszemélyesítés révén PKI tanúsítványok kibocsátása terén is értékes tapasztalatokat szereztünk.

  • Cafeteria
  • Fizetési rendszerek
  • Személyazonosítási rendszerek
  • Szolgáltatásra jogosító azonosító rendszerek