2017-ben is öt csillagos minősítést kapott a Pénzjegynyomda

Nagy örömünkre a 2017. évi „Az Év Zöld Nyomdája” pályázaton a tavalyi évhez hasonlóan a Pénzjegynyomda Zrt. ismét a maximálisan elérhető öt csillagos minősítést kapta a benyújtott pályázati dokumentáció és a Markó utcai telephely helyszíni auditja alapján.

A GPwA (Green Printworld Award) – Zöld Díj azon papír-, nyomda- és csomagolóipari szereplők környezetközpontú vállalatirányítási eredményeinek elismerése, akiknek fenntarthatóság iránti elkötelezettséget tanúsító intézkedései, valamint az ágazat környezettudatosságának fejlesztése területén végzett eredményeik kiemelkedőek.

A Pénzjegynyomda által megszerzett öt csillagos minősítést a környezetirányítási rendszer példamutatóan hatékony működtetéséért, különösen az adatgyűjtés/mérés – elemzés intézkedések folyamat magas szintjéért, ill. az erőforrásokkal való hatékony gazdálkodásért ítélte meg a zsűri.

Idén 22 szervezet (18 nyomda, 2 csomagolóanyag-gyártó és 2 papírkereskedő) nyújtotta be pályázatát.

A díjat Halabrin Zsuzsanna fejlesztési igazgató vette át a Mérnök és Nyomdász Műszaki és Szolgáltató Kft. és a Papír- és Nyomdaipari Műszaki Egyesület által közösen megrendezett Környezettudatos szakmai napon megtartott „zöld” minikonferencia keretében 2017. október 17-én.

Köszönjük Mindenkinek a segítséget, akik munkájukkal és környezettudatosság iránti elkötelezettségükkel lehetővé teszik, hogy a Pénzjegynyomda Zrt. évről évre tovább javíthassa környezeti teljesítményét.